30 October 2010

Chesse Tart



Nie plk CHEESE TART yg telah diorder oleh ramai jgk lah customer dr merata2 tempat, memang sedap sbb tiap kali customer order mesti akn order lg dan lg dan lg maksudnya sedap lah kan....

Cake Coklat Moise

Cake nie x ingat dah sape yg order tp order masa hari raya jgk..

Nie plk Cokat Moise Cake, yg telah diorder oleh En. Nazri dr Shah Alam. Dia order masa hari raya hari tu sbb tu ada tulis Salam Aidilfitri, tima kasih bebanyak nanti leh oreder lg yer...

Chilled Cheese Cake

Cake nie ditempah oleh akk mus dr Taiping Perak khas utk kak Ana semperna hari lahir, kebetulan kak Mus dtg KL sbb ada meeting kat Damansara Jaya jd dia nak wat kejutan utk kak Ana lah tu sweet lah dia org...


Dua biji Cheese Cake nie diorder oleh akk Ana Suzana dr Villa Suria, utk jamuan open house masa raya hari tu...

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting