05 March 2012

Chocolate Mould

Salam semua agak lama pza tak update blog kan, ok kali nie pza buat n3 pasal chocolate mould mesti ada yg hairan kan tiba2 ja jual chocolate mould nie, sebab sebelum nie pza tak pernah lg jual coklat kan..

Jangan tanya kenapa na sbb pza sendiri pun tak tau tiba2 ja rasa nak jual chocolate mould nie, mesti ada yg dah dapat agak pza nak jual coklat pulak kan....

Yes betui tu, pza dah start ambik tempahan utk coklat beraneka bentuk dengan kadar harga yg berpatutan...

Ok jom kita tengok gambar2 mould kat bawah nie..


 CM 001
 
 CM 002

CM 003

CM 004

CM005

CM006

CM007

CM008

CM009

CM010

CM011

CM012

CM013

CM014

CM015

CM016

Banyak lagi mould yang pza akan update mengikut kerajiran yer..

Harga chocolate mould nie tak lebih dari RM10 ada yang harga RM5 jer..





From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting