04 November 2010

Rezeki Datang Mencurah Curah Alhamdullilah

Hari nie order bnyk sgt2 alhamdullilah demi memuaskan hati pelangan tak tidur pun x apa mlm nie janji leh siap semua tempahan, patutnya order 525 biji jer CHEESE TART, tp siang td gi hantar sample dkt2 dgn TV3 tu tp bkn dlm TV3 klu kat dlm tu pza dah msk rancangan WHI dah hehehe, pas2 dlm perjalanan blk tu tepon bunyi rupa2nya sara yg ambik sample tu dia ckp CHEESE TART tu dah abis kwn2 dia mkn dia ckp mcm ikan pirana jer dia org mkn maklumlah masa gi hantar tu lunch time mesti lah semua kelaparan kan. Pastu dia ckp nak order sekali lg tp pza x leh nak ambik sbb nak blk wat 100 biji lg utk mlm nie Doctor kat sec 6 dia nak wat mkn2 kot Pas2 dia ckp nak esok maksudnya hari nie lah pza ckp x leh janji sbb takut x sempat tp sara ckp Insyaallah sempat sbb kwn2 dia nak jgk2 CHEESE TART tu x sampai hati plk nak tolak jd semua order utk hari nie 800 biji... ape2 pun tq bnyk2 yg sudi order tu...

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting