12 October 2011

Tempahan Hari Raya Aidiladha 2011(06/11/2011)


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua, Raya Haji dah tak lambat lg klu tak salah 06/11/2011 kan... dengan itu pza dengan rasminya membuka tempahan untuk Hari Raya Haji nanti, kalau tak ada aral melintang pza akan pulang ke kampung hari jumaat sebelum raya nanti...

Sape yg nak order tu boleh lah buat tempahan yer tp mesti lah pick up hari khamis sebelum raya yer...


Almond Rocher 
50 biji RM25


Tart Coklat Badam
50 biji RM26


Tart Nenas
50 biji RM24


Tart Blueberry
50 biji RM25


Almond London
50 biji RM26


Biskut Dahlia/Samperit
50 biji RM20

Kalau sape2 nak order boleh lah call pza kat no nie 012-544 2482 kalau pza tak angkat phone msg pun ok...

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting