31 December 2010

Cake Utk Pengantin Baru

Td pza masukan Fruit Tart utk pengantin kan skrg pza masukan cake yer, mula2 yana nak tempah CHILLED CHEESE CAKE tp disebabkan bakal suami yana nak blk jauh takut plk x sempat nak mn cake tu dah cair...


MARBLE COKLAT CHEESE



MARBLE CHEESE BROWNISH (Yana nak bunga yg simple2 jer)


Dah siap letak dlm kotak, Yana mintak letak dlm kotak cantik siap2, kat kedai kotak nie jer yg ada yg lain2 tu semua x muat dgn Saiz kek, kotak nie pun 1 biji RM3.20 mahal jgk kan tp selamat lah sbb kotak tu keras...


4 comments:

  1. cantiknya piza...bunga tu fondant ke?..

    ReplyDelete
  2. bunga tu pza beli yg dah siap...hehehe tq watie...

    ReplyDelete
  3. sedap kek ni!! hehehe..nnti yana nk beli yg chilled cheese cake...tp pas sanding la..kalau x xmuat baju nnti..hehehe

    ReplyDelete
  4. Tq yana, x sabar nak nak g weeding yana 16hb nanti, akk dah bg tau dgn hubby dia ckp ok...

    ReplyDelete

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting