28 October 2013

Seminar Tuisyen 3 & 10 Nov 2013, TTDI Jaya Shah Alam

Selalu update pasal order kali nie pza nk update pasal peluang tambh pendptan dengan menjadi guru tuisyen secara 4time.
Korang dengar jer kerja nie 4time tp klu buat secara serius boleh lebih dari gaji yg korang kerja full time tau.
Seminar nie buat 2 hari ja, korang boleh pilih nk 3hb atau 10hb Nov nie tk lmbt dh tu.

Korang confirm tak akn rasa rugi klu join seminar nih sbb seminar nie akn buat korang rasa yakin utk mula jadi cikgu tuisyen..

Tulis bnyk2 pun guna klu korang rasa nk ubah cara hidup korang join lah seminaar nih ramai2 confirm tak myesal punya..

Apa2 korang boleh whatsapp atau call no nih 012- 544 2482




No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting