22 August 2011

Order Minggu Lepas (14-20/08/2011)

Selamat berpuasa semua,persiapan raya dah siap ke, lg seminggu jer kita nak sambut raya, harap2 semua sudah bersedia lah yer...

Pza seperti biasa tiap2 tahun blk Kedah sbb En suami pun org kedah jgk, jd tak lah berebut2 nak blk mana kan..

Ok tak nak cerita panjang2 kat bawah nie pza upload gambar order utk minggu lps, nak upload hari2 tak sempat jd pza upload seminggu sekali lah yer...

Kat bawah nie smua gambar kek, tp ada jgk yg datang ambk biskut raya yg 3 jenis tu Tart Nenas, Tart Blueberry dgn Tart Coklat Badam...



Order dari Nurul Shah Alam, kali ke2 Nurul order dulu order Marble Cheese Brownies, kali nie dia oder Kek Karamel dgn Marble Coklat Cheese (Rasanya Nurul na order Marble Cheese Brownies tp tersalah bg tau)


Nie order dari akk Ella dgn Lynn..


Nie rupa kek sebelum bakar..


Bila dah bakar akan jd tembam mcm nie...


Nie pun order dari Lynn jgk gambar sebelum bakar...


Lynn nak nak bagi kek nie dkt cikgu tadika ank dia mintak pza tulis kat atas kek mcm nie...

15 August 2011

Tart Coklat Badam

Tart Coklat Badam memang sedap, tak percaya try lah, memang terangkat sekali cuba , nak tau sbb apa.. sbb kat dalam kulit tu ada letak serbuk badam pas2 campur dgn coklat tambah lg dgn sebiji badam ranggup kat atas coklat tu....


 Harga RM 27 / 50 biji

Hidangkan kelainan utk hari Raya nanti...

11 August 2011

Tempaha Bulan Ramadhan

Assalamualaikum.....agak lama pza tak update blog kan, bukan apa bulan2 puasa nie pza sibuk sikit bukan sbb sibuk buat kuih raya jer tp sibuk dgn kek dan cheese tart...

Alhamdullilah walaupun puasa rezeki tak putus2, ingakan bulan puasa tak dak org nak order cake dan cheese tart ..


Order dari Lynn Cyberjaya


Order dari Shae, Kak Yati dan Amira...



Order minggu lepas dari Farah


Order dari Dayana TTDI Jaya


Semalam pza terima order 2 biji Kek Karamel 1 biji Marble Coklat Cheese dan 100 biji Cheese Tart, memang agak mencabar lah buat cheese tart dan kek yg ada salut coklat dlm bulan puasa nie, tau2 ja la kan...



Order dari Ella Shah Alam & Lynn Cyberjaya..


Yang order kek karamel tu kawan2 FB yg sorg tu duduk agak dekat lah, yg sorg lg tu sgt2 jauh tp sanggup datang ambk sampai Shah Alam nie..

Tp rasa lega sbb bila mlm tu ada komen kat FB bg tau kek yg dia org tempah kat pza tu sedap... rasa lega sgt2....

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting