11 August 2011

Tempaha Bulan Ramadhan

Assalamualaikum.....agak lama pza tak update blog kan, bukan apa bulan2 puasa nie pza sibuk sikit bukan sbb sibuk buat kuih raya jer tp sibuk dgn kek dan cheese tart...

Alhamdullilah walaupun puasa rezeki tak putus2, ingakan bulan puasa tak dak org nak order cake dan cheese tart ..


Order dari Lynn Cyberjaya


Order dari Shae, Kak Yati dan Amira...



Order minggu lepas dari Farah


Order dari Dayana TTDI Jaya


Semalam pza terima order 2 biji Kek Karamel 1 biji Marble Coklat Cheese dan 100 biji Cheese Tart, memang agak mencabar lah buat cheese tart dan kek yg ada salut coklat dlm bulan puasa nie, tau2 ja la kan...



Order dari Ella Shah Alam & Lynn Cyberjaya..


Yang order kek karamel tu kawan2 FB yg sorg tu duduk agak dekat lah, yg sorg lg tu sgt2 jauh tp sanggup datang ambk sampai Shah Alam nie..

Tp rasa lega sbb bila mlm tu ada komen kat FB bg tau kek yg dia org tempah kat pza tu sedap... rasa lega sgt2....

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting