31 July 2011

Set Penapis Air Bio Aura



Keberkesanan Nano Dalam Bio Aura Hi-Tech Water System
  • Bersifat Nano dan kandungan oksigen yang tinggi
  • Kandungan bio-tenaga berganda - meningkatkan keaktifan sel-sel tubuh badan
  • Molekul-molekul yang bersaiz nano menambahkan lagi keberkesanan penyerapan nutrien.
  • Membekal kekayaan bahan-bahan mineral dan nutrien untuk keperluan kesihatan tubuh.
  • Menghilangkan bau yang tidak menyenangkan, menjadikan air lebih sedap diminum.
  • Kualiti air meningkatkan metabolisme, melancarkan sistem peredaran darah dan memperkuatkan sistem imunisasi badan

Telah mendapat sijil HALAL


 Ini lah keadaan air dekat rumah kita klu tak guna penais air dan bayangkan ini lah yg kita dan seisi keluarga minum setiap hari...



Jangan buang masa lagi dapatkan sekarang, berikan ahli keluarga anda air yg bersih..




23 July 2011

TART bLUeBErRY gUlUnG


Beberapa hari lps pza kuarkan tart nenas kan, kali nie pza luarkan tart blueberry plk...tak mau cakap bnyk lah memang sedap lah tart bluebrry nie....


Pza jual memang paling murah berbanding dgn tempat lain..

RM25 / 50 biji

19 July 2011

TaRt NeNaS GuLuNg

Hari nie tak plan pun nak buat tart gulung nie, tp lepas makan ubat raja urat yg mak jual tu badan pun rasa segar terus jer rasa nak buat tart gulung nenas nie, walaupun tart nie ambk masa lama utk buat tp lepas jer siap masak bila rasa hmmm memang sedap lah sgt tak pernah lagi pza rasa tart yg gebus mcm nie... bkn nak angkat bakul tp memang btul2 sedap.. tak sampai 1 jam dah ada org order utk mkn sebelum puasa sorg nak ambk jumaat nanti sorg lg nak ambk sabtu nanti, alhamdullilah rezeki sebelum puasa dan raya..

Sape2 nak order utk mkn2 tu boleh lah, rasa dulu pas2 boleh bg kwn2 lain rasa klu menepati citarasa boleh lah order utk Raya nanti

Harga Tart Nenas Gulung nie RM24 / 50 Biji

18 July 2011

Kuih Raya 2011 (Mesti Try Pasti Sedap)

Minggu lepas pza balik kg, ingat nak rehat2kan badan dan minda, kebetulan mak ada buat kenduri arwah untuk sambut puasa serta bacaan yasin beramai2 pada jumaat tu...

Kali nie pza balik naik bas jer sbb en suami tak balik kena jaga tuisyen, nak balik dgn kereta memang tak larat nak drive sorg2, baik naik bas kan sbb boleh tido 2, 3 kali bangun sampai lah jitra, sbb pza memang selalu turun kat situ senang abang ipar nak ambk, stesen bas tu dekat jer dgn umah dia tak lah susah dia nak kuar ambk kan...

Masa nak blk tu memang dah plan nak ambk sample kuih raya nie sbb pza rasa mcm tak sempat nak buat jer, tp nasib tak baik sbb stok sample utk rasa dah abis, sample utk tengok jer ada tu pun ambil yg kakak pza punya...

Tapi jgn risau kuih raya nie pasti sedap sbb tiap2 tahun tempahan mesti meningkat sbb fresh dkt2 nak raya baru dia buat so tak perlu risau lah lps raya pun boleh simpan utk tempoh yg lama...



  13 jenis biskut raya semua sedap2, tak cuba memang rugi sgt2...



1) Ruby Cookies (50 biji RM 24.00)
2) Rerrero Rosher (50 biji RM 30.00)
3) Samprit Tampa Telur (50 biji RM 20.00)


1) Almond London (50 biji RM 25.00)
2) Coklat Badam Ros (50 biji RM 26.00)
3) Buah Pinggang (50 biji RM 24.00)


1) Jejari Oat (50 biji RM 24.00)
2) Biskut Suji salju (50 biji RM 24.00)
3) World Cookies (50 biji RM 24.00)
4) Coklat Strawberry Cookies ( RM29.00)


1) Bunga Cinta Strawberry (50 biji RM 29.00)
2) Tart Tulip (50 biji RM 24.00 )
3) Tat Nenas tak ada gambar,rupanya mcm tart gulung tu
 (50 biji RM24.00)
4) Makmur Brunei (50 biji RM 24.00)

07 July 2011

WaLiT GoLd -PrEMiUm BiRd NeSt DrInK



Hasil formulasi yang diilhamkan, kesan Walit Gold-Premium Bird Nest Drink ini dapat dilihat dalam tempoh seawal 10 minit hinggalah ke maksimum 66 hari sahaja.




READY2 DRINK (RM5)

R2D atau Ready 2 Drink merupakan air sarang burung yang mengandungi hanya 4% sarang burung di dalamnya. Minuman ini mengandungi serbuk mutiara. Serbuk mutiara digunakan berabad-abad untuk kecantikan kulit, kelihatan muda seperti remaja, licin dan melawan kekedutan pada kulit.

WALIT GOLD PLUS PERISA ANGGUR 250ml (HARGA RM50) 


Walit Gold Plus - sebyk 8% sarang burung walit + vitamin C & perisa Anggur. 

Jadikan ia food supplement utk seisi keluarga terutama kanak2 yg lemah dlm pembelajaran. 
Boleh merangsang minda (kanak2) - utk mengaktifkn otak kanan supaya menjadi lebih kreatif & otak kiri supaya mampu berfikir lojik & sistemetik.

Cara Penggunaan:
Satu sudu makan pagi dan satu sudu makan malam setiap hari





WALIT GOLD Q 10  350ml  (HARGA RM150) 

Mengandungi coenzyme Q10, iaitu bahan terbaik untuk kesihatan jantung.

Glikoprotein yang terkandung sangat baik untuk awet muda dan dan sangat baik untuk penyakit yang disebabkan oleh paru-paru seperti demam, batuk, selesema, lelah athma serta paru-paru berair.

Botol ini mengandungi 8% sarang burung walit dan isi kandungannya adalah 350ml iaitu cukup untuk kegunaan 1 bulan.



Khasiat untuk Penyakit Asma/Lelah

-Merupakan agen terbaik untuk memulihkan sistem pernafasan.
-Memaperkuatkan dan melancarkan fungsi paru-paru.
-Melegakan batuk.



Cara Penggunaan:
Satu sudu makan pagi dan satu sudu makan malam setiap hari.







WALIT GOLD DOUBLE RED 750ml (HARGA RM250)

Walit Gold Double Red Nest merupakan yang terbaik untuk seisi keluarga untuk kesihatan, kecantikan, kecerdikan dan penyakit.

Botol ini mengandungi 24% sarang burung walit dan menggunakan sarang burung walit merah iaitu sarang burung yang bernilai paling tinggi di pasaran.

Sarang burung mengandungi protein yang mudah larut dalam air, karbohidrat, elemen mikro seperti kalsium, phosphoros, zat besi, sodium dan potasium.

Anti oxsida pula membantu menambahkan sistem daya tahan dan juga membantu batuk kronik, paru-paru, buah pinggang dan selesema.

Setiap botol mengandungi 2 sarang burung merah. Isi kandungan botol 750ml, cukup untuk kegunaan seisi keluarga selama 2-3 bulan.

Cara Penggunaan:
Satu sudu makan pagi dan satu sudu makan malam setiap hari


Khasiat untuk Perokok atau Pesakit kanser

-Mengurangkan kesan racun yang terdapat dalam tubuh perokok
-Sangat berkesan untuk mencegah dan merawat kanser.
-Merangsang pertumbuhan dan perkembangan sel-sel serta tisu-tisu otot dan kulit.

Khasiat untuk Ibu Hamil
 

-Mengurangkan sakit-sakit pinggang dan sendi.
-Menghilangkan alahan,
-Mempermudahkan proses kelahiran
-menguatkan paru-paru bayi dalam kandungan

-Membantu bayi dalam kandungan menjadi lebih kuat, kulit cantik berseri, daya tahan penyakit yang tinggi serta perkembangan otak yang baik


KHASIAT2 NYA
-Menguatkan tulang dan sistem saraf.
-Memperbaiki sistem buah pinggang.
-Awet muda/agen anti-penuaan terbaik.
-Mengurangkan masalah diabetes dan darah tinggi.
-Menjadikan kulit lebih cantik, lembut, gebu dan berseri.
-Menganjalkan kulit dan menghilangkan kedutan.
-Baik untuk wanita hamil
-Memulihkan tenaga batin.
-Sangat berkesan untuk mencegah dan merawat kanser.
-Amat sesuai dan mujarab untuk pesakit diabetes, masalah jantung dan darah tinggi.


Walit Gold sesuai digunakan oleh semua golongan lelaki dan wanita, dari umur 1 hari hinggan akhir hayat termasuk bayi, kanak-kanak, remaja, dewasa, warga emas dan wanita mengandung.

Tidak mengandungi pengawet & pewarna tiruan. Simpan ditempat dingin selepas dibuka

05 July 2011

BeEf LaSaGNa

Assalamualaikum dan salam satu malaysia, semalam pza ada kelapangan pas2 teringin nak makan lasagna, pas2 pza pun merajinkan diri lah g beli barang2 utk buat  Lasagna nie, klu makan bertiga memang tak larat nak abis punya, jd bawak lah g tuisyen makan bermarai2 pasti lagi meriah kan...

Memang seronok klu apa yg kita masak abis dlm sekelip mata, pas2 bila dia org mkn tu bertambah2, memang best lah sgt2 lain kali boleh buat lg lah mcm nie..

Pas2 bila dah nak balik tu ada cikgu nie siap tanya klu nak tempah berapa RM, pza pun x plan nak buat utk jual tp dah alang2 org tanya kan apa salahnya, rezeki jgn ditolak betul tak....

Kat sini pza sertakan harga utk Lasagna nie yer...

Lange RM 60 min order 1 biji
Medium RM30 min order 2 biji
Small RM7.50 min order 8 biji

01 July 2011

Pemanggang Ajaib

 
Bahagian luar

Bahagian dalam




Kukus, Bakar, Panggang..Semua Boleh!
Tanpa Menggunakan Arang..
Tanpa Asap Yang Tebal..
All in One..!

Sesuai untuk Ibu-ibu yang Bekerja..
Cepat Siap, Cepat Hidang..!


CIRI-CIRI PRODUK

Mudah dikendalikan
Berat yang sederhana
Masakan tidak cepat hangus
Bahan dipanggang tidak melekat pada alat pemanggang (non stick)
Mempunyai tangkai berpenutup magnet yg ketat serta kedap
ianya direka supaya aroma dan citarasa sebenar makanan yang dipanggangtidak keluatrbagi mengekalkan keaslian citarasa sebenar makanan yang dipanggang


CONTOH MASAKAN












Sebenarnya, banyak lagi masakan yang anda boleh masak dengan menggunakan alat 'pemanggang ajaib' ini. Semuanya bergantung kepada citarasa, kehendak dan kreativiti anda

Pelbagai makanan dan masakan boleh dimasak serta dipanggang seperti ikan, ayam, udang, sotong, ketam, daging dan lain-lain

Untuk pengetahuan anda, alat pemanggang ini sangat popular di kalangan suri rumah di Jepun & Korea.

Mereka sangat suka menggunakan produk ini kerana ia ringkas, mudah & selamat.



FREE RESEPI MASAKAN DENGAN SETIAP PEMBELIAN











PERCUMA CD @ BUKU RESEPI DENNGAN SETIAP PEMBELIAN PEMANGGANG AJAIB


HARGA YANG MAMPU DIMILIKI OLEH SEMUA

Harga Ini TIDAK Termasuk Kos Post. Kos Pos : RM15



From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting