18 July 2011

Kuih Raya 2011 (Mesti Try Pasti Sedap)

Minggu lepas pza balik kg, ingat nak rehat2kan badan dan minda, kebetulan mak ada buat kenduri arwah untuk sambut puasa serta bacaan yasin beramai2 pada jumaat tu...

Kali nie pza balik naik bas jer sbb en suami tak balik kena jaga tuisyen, nak balik dgn kereta memang tak larat nak drive sorg2, baik naik bas kan sbb boleh tido 2, 3 kali bangun sampai lah jitra, sbb pza memang selalu turun kat situ senang abang ipar nak ambk, stesen bas tu dekat jer dgn umah dia tak lah susah dia nak kuar ambk kan...

Masa nak blk tu memang dah plan nak ambk sample kuih raya nie sbb pza rasa mcm tak sempat nak buat jer, tp nasib tak baik sbb stok sample utk rasa dah abis, sample utk tengok jer ada tu pun ambil yg kakak pza punya...

Tapi jgn risau kuih raya nie pasti sedap sbb tiap2 tahun tempahan mesti meningkat sbb fresh dkt2 nak raya baru dia buat so tak perlu risau lah lps raya pun boleh simpan utk tempoh yg lama...



  13 jenis biskut raya semua sedap2, tak cuba memang rugi sgt2...



1) Ruby Cookies (50 biji RM 24.00)
2) Rerrero Rosher (50 biji RM 30.00)
3) Samprit Tampa Telur (50 biji RM 20.00)


1) Almond London (50 biji RM 25.00)
2) Coklat Badam Ros (50 biji RM 26.00)
3) Buah Pinggang (50 biji RM 24.00)


1) Jejari Oat (50 biji RM 24.00)
2) Biskut Suji salju (50 biji RM 24.00)
3) World Cookies (50 biji RM 24.00)
4) Coklat Strawberry Cookies ( RM29.00)


1) Bunga Cinta Strawberry (50 biji RM 29.00)
2) Tart Tulip (50 biji RM 24.00 )
3) Tat Nenas tak ada gambar,rupanya mcm tart gulung tu
 (50 biji RM24.00)
4) Makmur Brunei (50 biji RM 24.00)

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting