10 April 2012

BeEf LaSaGNa SeTiA alAm

Assalamualaikum kawan2 yg sudi melawat blog pza yg jarang nak update nih kekeke, maklumlah terlampau rajin kan sampai blog pun dah naik berhabuk...Ok kali nie pza nak update pasal order minggu2 lepas order tu adalah.....



Ini dia beef lasagna yg sgt sedap sebab kaya dengan CHEESE...

Pada kawan2 yg nak order lasagna nie boleh lah, nie size kecik ada 3 lapisan size 8 x 4inci, walaupun nampak kecik tp sgt2 puas hari kalau makan sbb ada 3 lapisan tu memang tebal dan kaya dgn cheese...

Selalu kawan2 yg call akan tanya lasagna nie utk berapa org makan, pza pun kadang2 lupa jgk maklumlah umur dah meningkat  memori pun agak low ...

Kalau size kecik mcm nie boleh dalam 10 org makan, kalau size besar 8x8 inci tu boleh lah 15-20 org makan tapi kena tengok jugak size orang2 yang makan tu...hehehehe

Skrg pza ada buat size baru 12x9inci tp yg nie 2 layer jer lah sbb size dia agak besar, agak2 sama size dgn kertas A4 tu...

Ok lah pza tak nak bebel panjang2 nanti naik boring palak kawan2 baca kan....

Untuk harga dan size kawan2 boleh rujuk kat sini na..

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting