26 September 2011

Brownie Kukus Lapis Cheese & Beef Lasagna

Beef Lasagna tu cheese tak boleh nak cover tepi sbb isi2 kat dalam tu bnyk sampai nak melimpah keluar...

Hari nie pza buat order utk Azlina, hari sabtu lps akk Azlina order 100 biji Blueberry Cheese Tart hari nie dia order 1 biji Brownie Kukus Lapis Cheese & Beef Lasagna pulak...

Akk Azlina nie kiranya org pertama lah order utk Brownie Kukus nie sbb kek nie pun pza baru try buat sabtu lps utk bawak g open house kawan en suami kat Setia Alam...

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting