24 September 2011

Brownie Kukus Lapis Cheese, dah tentu2 sedap...


Hari nie pza terlebih rajin, dah lama nak buat kek nie tp baru hari nie kesampaian sbb ada semangat berkobar2, hehehe....

Kek nie pza ingat nak bawak g open house umah kwn en somi esok, tp ptg nie mak saudara en somi pun buat open house jgk dalam dilema lah nie nak bawak rumah sape... tp utk umah mak saudara tu pza dah buat kek alunan kasih awal2 lagi...

Tp bukan nak puji pasal brownie nie memang sedap lembut pas2 cheese tu plk ada at tgh2, bila mkn tu terasa lah semua coklat + cheese memang terangkat lah..

Tak percaya cuba lah try dulu, pasti lps nie nak order lg...

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting