19 September 2011

Beef Lasagna Order Dari Zizi Usj 9

Tu la kan bila dah lama tak update ada lah benda yg tertinggal nak msk kat sini, khamis minggu lps pza dpt order dari Zizi utk sebiji Beef Lasagna, Cheese Tart & Marble Coklat Cheesecake..

Zizi klu order bkn sikit2 memang bnyk sbb family dia ramai, ape2 pun terima kasih bnyk2 yer Zizi sbb sudi order dgn akk next time order lg yer..


Beef Lasagna nie kali kedua Zizi order, dia bg tau memang sedap sbb cheese bnyk tgk gambar kat atas tu dah boleh tau sampai melimpah2 cheese kat atas lasagna tu, memang berbaloi sgt2 klu beli..





No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting