11 May 2012

Promosi Lasagna


Oleh kerana mendapat sambutan yang amat memberangsangkan pza dengan senang hari buat promosi sepanjang bulan MAY 2012. Jadi sapa2 nak order boleh lah call atau msg pza kat no nie yer 012-5442482 kalau pza tak angkat phone tu sila msg yer sbb kadang2 pza tak sempat nak angkat phone.

Lasagna Daging dan Ayam


Lasagna Daging dan Ayam order dari kak Fad Kelana Jaya, Ayu Puchong dan Kak Reen Ampang, nie semua order utk sabtu lepas, lama kan baru nak kuar n3 hahahaha nie kerja orang malas punya pasal jadi macam nie lah, apa pun terima kasih semua sbb sudi order dengan pieza lain kali order lagi yer..

Ni testimoni LASAGNA dari kawan2 yg dah order..




Sebenarnya ramai lagi yg bg respon kat inbox pza tak sempat nak godek2 inbox tu sbb bnyk sangat hehehe pza akan update testimoni yer...



From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting