18 December 2011

Cake - Kek Coklat Lembab Mickey Mouse


Order ni dari Ina Kota Damansara , order utk hari nie... hehehe Ina call dia ckp nak gambar Mickey  tp kalau ta ada Mickey gambar  Barney pun tak apa, kebetulan pza g kedai jual barang2 kek ada gambar nie memang reseki  adik Syafiqah nak dapat gambar Mickey..

Edible imej nie murah sikit kalau beli yg dah siap kat kedai harga RM11.00 jer kalau tempah tu mahal boleh sampai RM20.00++ 

Harga kek mcm nie pza tak ambk xtra caj apa2 pun.. harga kek pastu tambah harga edible imej tp deco simple2 jer lah 

Macam kek nie Ina mintak pza buat kek coklat lembab, harga kek RM35 lepas tu tambah harga edible imej RM11.00 jumlah semua RM46 jer lah

Harap ina berpuas hati lah yer dgn kek yg pza hasilkan tu lain kali order lagi yer..

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting