22 December 2011

Cake - Karamel Pelangi

Kek karamel nie order dari Erda.. Erda cakap nak datang ambk kat Giant Shah Alam pukul 1.00tgh, sblum pukul 1.00ptg tu pza dah keluar takut nanti customer tunggu pza lama pulak kan..

Alangkah malang nasib pza smlm, pza tunggu sampai pukul 1.30ptg Erda tak sampai2 bila pza call dia cakap dia terlupa yg dia kena datang ambk kek dgn pza.. pza pun satu nak keluar umah tu tak call dulu.. jadikan sebagai pgajaran supaya lain kali dah tak jadi mcm nie, nasib baik lah memang pza nak kena gi beli buah kat Hero sbb nak buat Fruit Tart Zety kalau tak rasa buang masa macam tu jer... sabar jer lah kan..

Ape pun sebelum pukul 6.00ptg Erda datang ambk kek kat umah pza nasib baik dia jumpa.. sebenarnya umah pza senang jer nak datang klu dah tahu gian tu kat mana kat dlm blog pun pza ada letak map mcm mana nak datang umah @ pusat tuisyen utk pick up.

Ape2 pun terima kasih yer Erda jauh betul datang ambil kek harap erda berpuas hati lain kali order lagi yer..

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting