18 December 2011

Cake - Angry Bird

Adoyai cik malas melanda piza ni,... dah lama blog nie tak diupdate rasanya dah dekat satu bulan kot...


Ok lah cakap banyak tak mau alang2 cik rajin datang baik pza update siap2 gambar2 kek sepanjang blok dibersawang...
Kat atas nie kek Angry Bird, nie kali pertama buat ke nie... nasib baik en suami ada boleh lah da tolong lukis untuk buat mata dan mulut burung marah nie...

Apa-apa pun terima kasih lah pada IKE Klang sbb sudi order kek dgn pza harap berpuas hati lah yer..

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting