09 March 2011

Birthday Cake Faizah 08.03.2011


Tara nie dia cake birthday girl yg ke29 , cake nie faizah yg order smlm, hari nie baru sempat msk n3, sbb smlm ptg lps siap buat n deco kuar g Shah Alam... Elok jer kuar rumah faizah msg ckp nak ambk cake pkul 4.30 -5.00 ptg sbb dia kebetulan ada urusan kerja dkt Glenmarie nih pza mintak dia dtg pkul 5.30ptg takut nanti dia sampai pza tak sampai umah lg..

Kebetulan btul elok jer pza sampai Tuisyen dia pun msg ckp dah sampai dkt shell memang btul2 ada jodoh dia x perlu tunggu lama2 pun nak ambk cake tu...

Si Faizah nie comey jer cute miut duduk kat Bandar Puteri Klang, tak tahu lah dia sampai umah pkul brapa sbb blk tu mesti jln jem klu lalu hway Kesas tu...

Apa2 pun selamat hari lahir yg ke29 yer faizah, sebenarnya umur kita sama kikikiki...

Next time boleh order lg yer...

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting