07 March 2011

320 biji Fruit Tart



Hari sabtu lps pza terima order 320 biji Fruit Tart, 250 biji tu order dari kakak Salmah, 50 biji tu Salmah sendiri , pas2 20 biji tu utk Pn Nanie...

Nak dijadikan cerita pza tersalah paham pasal order si nanie nih, pza ingat dia nak 20 biji Fruit Tart dan 30 biji Cheese Tart sbb mula2 dia msg kat fb pas2 dia msg kat hp plk, pas2 dia tak tulis fruit tart dia tulis tart ja pza pun paham2 sendiri ingat dia nak cheese tart.. maaf bnyk2 lah nanie pza tgh pening masa dia dtg ambik order tu, mana tak pening pza tidok 2 jam ja hari tu sbb nak siapkan fruit tart, sbb 250 biji tu nak kena hantar pkul 10 pg dkt restoran ZamZam dkt sec 9 sbb kakak Salmah ada jamuan makan dkt situ...

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting