10 December 2010

Carrot Cake Utk En Hubby

Malam semalam sempat buat CARROT CAKE utk En Hubby bawak bekal utk outstation hari nie, pagi2 lg dia dah kuar g office kat Jln Kapar Klang. Sblum En Hubby mkn Qais dah mkn dulu bnyk jgk dia mkn x pernah lg tgk dia mkn cake bnyk mcm tu, kira sedap lah tu klu dia nak mkn bnyk mcm tu.

Gambar 1 biji cake x sempat ambik, lupa lps dah potong br ingat nak ambik gambar kira aci lah kan gambar mcm nie pun, pada sape2 nak order tu boleh ler. 

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting