31 December 2010

Fruit Tart Utk Pengantin

Setelah agak lama pza x update blog nih kan, hari nie pza wat entry FRUIT TART SAIZ  BESAR, pengantin dr Cheras nak wat door gift utk tetamu yg hadir, jd dgn suka hatinya pza penuhi permintaan berliau, ini lah hasilnya harap Yana berpuas hati lah yer... Harap2 Yana akn order lg utk Majlis persandingan nanti...

 Fruit Tart bercream cheese, sedap sbb kat pastri tu ada letak conflate..

 Yana x mintak pza tulis pun tp sebagai penghargaan pza tulis selamat pgantin baru n lekat kat bekas tart tu, nampak lah berseri2 sikit kan...

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting