22 December 2010

Carrot Cake utk Dr Rosmani Sec 6

Hari nie ada order dari Dr Rosmani, boleh kata tiap2 hari rabu dia akn order, dulu dia order CHEESE TART pas2 hari tu pza suruh dia try MARBLE CHEESE BROWNISH, pas2 masa g hantar tu bwk lah sample kat dia lebih En Hubby bwk utk outstation hari tu, minggu nih dia order 2 biji cake sekali gus MARBLE CHEESE BROWNISH & CARROT CAKE dia ckp staff dia dah berkenan dgn carrot cake tu...
Seteleh sekian lama nak wat bunga ros nih akhirnya berjaya jgk, tu lah kata org usaha tangga lif tul x kehkehkeh...


Cewi nih mentang2 dah reti wat bunga n daun letak pic bnyk2 sikit kan..


Nie gambar penuh CARROT CAKE topping atas tu cream cheese bkn icing yer..

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting