05 December 2010

Oreo Cheese Cake , Coklat Moise Cake & Fruit Tart

Nie OREO CHILLED CHEESE CAKE order dr kak Baayah Sri Kembangan utk hari sabtu, nie cake utk sambut b'day dia, ape2 pun terima kasih daun keladi yer akk.


  

Fruit Tart utk Kak Baayah jgk, blum sempat kuar dr Sri Kembangan dia msg bg tau dah abis 1 kotak fruit tart nie anak2 dia n anak saudara dia mkn...


Nie pun order dr Kak Baayah Sri kembangan jgk..

Nie dua biji Cake yg telah ditempah oleh kak Robaayah... 

Sebenarnya hari nie ada lg 100 biji CHEESE TART ORDER dr akk yg duduk dkt Putrajaya, memang rezeki akk tu sbb dia call pg2 tanya nak order TART nasib baik lah mak pza ada kat rumah memang sempat lah nak buat, secara kebetulan plk mlm tu memang nak g SRI KEMBANGAN jd x jauh lah nak g ke Putrajaya tu,terima kasih daun keladi lah semua kerana sudi order dgn pza klu ada yg terkurang tu maaf lah yer..

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting