28 November 2010

Marble Cheese Brownish utk PTMI

Esok 29/11/2010 bermula sesi pendaftaran tuisyen utk tahun 2011, pza wat khas cake MARBLE CHEESE BROWNISH utk semua yg datang daftarkan anak2 dia org kat PTMI. Bukan ape x kan org datang daftar x nak jamu ape kot kan, biar sikit dari tak ada langsung kan, pza pun x plan pun nak wat makan2 kat PTMI tu secara spontan terfikir nak wat makan2 semperna sesi pendaftaran bermula, so sesiapa yg datang esok dapat lah merasa cake nie....

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting