11 November 2010

Coklat Chip Muffin

Coklat Chip Muffin (Rm0.90) ~ 4.2 x 3.2 cm ~ 

Ptg smlm lps blk dr hantar Cup Cake kat Giant Shah Alam sambil2 wat Cheese Tart utk Doctor Ros(Doctor bersalin kat sek 6) nie regular customer sbb tiap2 hari rabu dia akn order Cheese Tart dgn pza, mugkin ada yg kenal dgn dia klu yg pernah g klinik bersalin kat sek 6 tu sebelah dgn 7e jer.Ok kt cerita pasal ptg td pza try wat COKLAT CHIP MUFFIN memang sedap lah muffin tu, mlm tu bawak g TUISYEN MAWAR INTELEK TTDI JAYA, selalu klu wat benda baru mesti budak2 kat tuisyen tu lah yg dapat rasa dulu, pakat2 mkn lah bebudak tu pas2 dok ckp sedap siap bg cadangan suruh jual kat sekolah dia org InsyaAllah thn dpn klu ada rezeki leh lah hantar kat sekolah TTDI JAYA tu, nanti leh tanya dgn cikgu sek tu yg hantar anak dia tuisyen pza mcm mana nak hantar kat sekolah tu...

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting