10 November 2010

Cheese Tart Lg

Selamat sampai dgn jayanya CHEESE TART 200 biji hari nie jln jauh tart nie dari SHAH ALAM ke Damansara dkt2 dgn One Utama tu, nie staff yg kerja kat bagunan KPMG order dgr2 Fara yg tukang ambik order tuk raya hari nie dkt2 300 jgk tempahan tu blum confirm lg, pza mintak dia confirm cepat2 sbb tempahan skrg utk raya nanti pun dah dkt2 600 biji takut ada yg x dpt merasa jer klu lmbt order, ape2 pun yg x cantik2 tu x bg kat customer semua mks perut nak tau sbb apa jd mcm tu masa lukis2 coklat kat atas tu qais tgh goyang2 kaki pza mintak ambik air kat dlm peti....

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting