27 November 2010

Fruit Tart & Marble Cheese Brownish

Nie 100 FRUIT TART order dr K.Ina Usj 20 first time wat nie terketar2 jgk lah tangan kayu nie nak hias buah atas cream cheese , K.Ina nak order masa raya Haji ari tu tp pza x sempat nak wat sbb order terlalu lah bnyk masa tu..harap k.Ina sekeluarga berpuas hati lah yer dgn FRUIT TART nie...

Yang nie plk MARBLE CHEESE BROWNISH order dr Fadia sec 7 Shah Alam , first time g sendiri kat sec 7 tu nasib baik lah sampai dgn selamat. Masa cake nie siap tergugat jgk tgk, dgn bau dia yg hmmm memang myelerakan nasib baik lah kuat iman klu x abis cake nie pza kerjakan, fadia order 30 biji CUP CHILLED CHEESE CAKE  n 150 CHEESE TART  jgk tp pza x sempat nak ambik gambar sbb elok jer nak ambik ada org call tanya pasal tuisyen lps tu dah tak ingat terus g hantar kat Fadia, tunggu lah kot2 Fadia ada ambik boleh pza letak kat sini...

Nie pza close up sikit bg semua terliur, memang sedap x rugi klu cuba...

Yg nie lah CHILLED CHEESE CAKE order dari kak Ina USJ 20 jgk harap2 berpuas hati lah dgn deko yg x seberapa nih... K.Ina nie leh dikatakan regular customer jgk, ramai jgk kwn2 dia yg order dgn pza lps mkn...

Hmm sedap tau rugi klu x cuba, ada rasa ICE CREAM + YOGURT  memang x muak klu mkn bnyk2...

Kasi tgk lg dekat sikit lah yer ....

Nie pun order dari K.Ina jgk utk b'day anak sulung dia harap berpuas hati dgn deco n tulisan tu tuan yg selalu tulis atas cake nie kena outstation jd terpaksa lah pza tulis sendiri...

Cake kat dlm tu MARLE CHEESE BROWNISH 




Hari nie paling sibuk sekali pg2 kuar g sec 7 hantar tart n cake kat Fadia, elok jer blk sampai rumah ada lak org call nak daftarkan anak dia kat tuisyen ALHAMDULLILAH rezeki, dia daftar 3 org anak dia kat tuisyen pza std 5, form 2 dan form 3, harap2 minggu dpn lg ramai yg daftar boleh lah start tuisyen 6/12/2010 utk budak2 UPSR, PMR & SPM tahun depan..

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting