04 October 2011

Kebaikan Lactolite..

LACTOLITE
Merupakan minuman Serbuk Yogurt Kultur Hidup dan Inulin yang menggabungkan kebaikan kultur hidup dan inulin bagi menjamin kesihatan sistem penghadaman (gastrousus) dan badan kita. Ia adalah sinbiotik yg menggabungkan kedua2 probiotik dan prebiotik, tidak mengandungin sebarang herba atau bahan kimia yang bersifat laksatif (julap) makanya, sama sekali takkan menyebabkan kekejangan perut mahupun cirit-birit

Apa itu Lacto-Lite???
1) NURICH LACTO-LITE adalah yogurt kultur hidup & inulin menggabungkan kultur hidup dan inulin untuk menjamin kesihatan sistem penghadaman.
2) NURICH LACTO-LITE adalah sinbiotik yang mengabungkan kedua-dua probiotik dan prebiotik.
3) NURICH LACTO-LITE tidak menyebabkan kekejangan perut mahu pun cirit birit.
Kandungan Lacto-Lite
1) Inulin
2) Serbuk yogurt dengan kultur hidup
3) Serbuk konjak
4) Oligo-fruktosa
5) Maltodekstrin
6) Serbuk vanila dan silikon dioksida
7) Kondisioner makanan (agen antipengerakan) yang dibenarkan
Kebaikan Lacto-Lite
1) Lactolite dpt bantu singkirkan toksin dalam badan
2) Tingkatkan metabolisme dan mempercepatkan proses penurunan berat badan
3) Menggalakkan pertumbuhan bakteria baik untuk perut
4) Membantu dalam penghadaman dan bertindak mencegah sembelit
Panduan minum Lacto-Lite
Minum 1 sachet sehari : Minum sebelum sarapan pagi coz masa time tu perut masih kosong dan takde apa nak lawas lagi. Nak kasi perut sihat, it is good if minum masa perut kosong ya. Tapi if u all tak sempat nak minum awal pagi tu, leh ja minum sebelum tido, tapi pastikan sekurang-kurangnya 4 jam selepas dah jamu dinner.
Since Lacto-Lite ni dalam bentuk serbuk :
1) Larutkan sahaja dalam ke dalam 200ml air suam (nak mix dengan jus buah-buahan pun bole)
2) Kacau dan terus minum
3) Elakkan penggunaan air panas
Jgn lupa, sentiasa minum air dalam kuantiti yang banyak (800ml) untuk bantu proses detoksifikasi dan meningkatkan kesihatan badan!!!!
CARA LACTOLITE MEMBANTU MENGURANGKAN BERAT BADAN
1. pernah tak lepas korang makan dengan jayanya, korang still rasa lapar.. or rasa mcm ni bole makan lagi nih.. bole masuk lagi ni.. kannnn.. itu sebab kandungan bakteria baik dalam usus sudah semakin berkurangan so usus yg bersifat macam stokin tu akan mengembang dan kembang untuk isi makanan yang korang makan menyebabkan perut korang buncit hebat terbaik!!!


2. makanya dengan mengamalkan Lacto Lite ni, sisa makanan atau nama kampungnya najis berlonggok dalam usus tu akan dinyahkan drp sistem usus dan menggalakan pertumbuhan bakteria2 baik supaya penyerapan nutrien lebih berkesan..so makan sikit pon dah bole kenyang..kalau makan lebih jugak tu nafsu namanya.. part tu xleh nak tolong la kecuali, pakai Premium Beautiful..sebab Premium Beautiful ade infra-red yang bole memboost-kan metoblism badan dan fabrik yg bole membantu membentuk tubuh.. so nnt dah kurus, takde la gelebeh2 sana sini..
Sekotak=25 sachet= RM150
Nak special price boleh msg atau call pza..


* Sejak pza minum nie berat dah turun 6kg walaupun belum habis 1 kotak, pas2 ada satu kain baju kurung moden nie pza tak boleh pakai sbb ketat kat punggung tp bila ambk lactolite nie pza dah boleh pakai, bkn tu jer zip kain tu pun pza dah boleh tarik sampai habis...



No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting