29 October 2011

Beef Lasagna Sedap....

Semalam pza dpt order utk 3 biji Beef Lasagna 2 biji order dari akkk Nurlela satu lg order dari akk Ita Ara Damansara, memang agak sibuk lah semalam sbb dlm masa yg sama ada order utk Cheese Tart jgk dari Wanie Politeknik Shah Alam dan Ann Dari Bukit Raja Klang, habis jer masak semua pza kuar utk delivery kat semua tempat.. 

Alhamdulllah pza sampai rumah dlm pkul 4.00ptg mcm tu, memang tak sempat nak on9 fb pun semalam upload gambar pun guna hp jer masuk fb, blk tu baru sempat nak buka tgk2 dah ada 24 notification semua tanya pasal lasagna, yg best tu yg baru pza delivery pun dah siap bagi komen ckp sedap lasagna tu, alhamdullilah sgt2 harap2 lps nie order lg la yer....



Gambar cheese tart pza tak sempat nak ambil pun sebab sibuk sgt2 ...

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting