27 February 2011

Fruit Tart Utk Hantaran Tunang

Hari sabtu lps pza dapat tempahan utk Fruit Tart, nak wat hantaran tunang katanya mintak pza letak dlm kotak cantik, pza pun g lah cari kotak yg sesuai utk cik Fruit Tart kita nih, dpt lah kotak nie memang sesuai jer bila letak kat dlm tu confirm x goyang2 dah bila dah letak kat dlm...


Dah siap letak dalam kotak memang cute jer bila duduk dlm tu...


Cute miut kan Fruit Tart tu geram ja tgk...

Kepada sesiapa yg teringin nak jgk cik Fruit Tart sebagai hantaran utk insan yg tersayang bolehlah order dgn pza harga pun x mahal hanya RM 25 jer dapat 12 biji sekali dgn kotak, memang berbaloi sgt2 tak perlu lagi nak pikir2 nak bg apa lagi sebagai hantaran...

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting