08 February 2011

Order semperna CNY

Assalamualaikum semua... hari nie pza kuar kan gambar2 sblum blk kg utk CNY ari tu, sibuk nak blk kg punya pasal x sempat kuarkan entry, order2 bawah nie sebahagian dari order ari tu ...
200 Cheese Tart, 125 Fruit Tart, 1 biji Marble Coklat Cheese Cake, 1 biji Chilled Cheese Cake, 
3 biji Carrot Cake

Cheese Tart yg telah memukau hati ramai org... ( Smlm untie kamariah call dia ckp sedap sgt cik Cheese Tart nih nanti nak order lg anak dia pun suka pas2 sempat lah dia gurau naik lah darah tinggi dia lps nie...)

MARBLE COKLAT CHEESE (order dr untie Kamariah utk anak dia)


Fruit Tart (Order dr Salmah Meru, masa first order 25 biji jer pas2 2nd order dia ambk 125 biji)


Chilled Cheese Cake (Cake ke2 Anniversary utk Salmah dia ckp mak mertua dia suka sgt dgn rasa cake nie...)

Terima kasih kpd yg sudi order n percaya dgn kemampuan pza myiapkan order2 rakan2 semua, harap semua berpuas hati la yer, klu ada yg terkurang tu harap dimaafkan...

Sesungguhnya yg baik itu datang dari Allah yg terkurang tu datang dari diri pza sendiri...

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting