19 February 2011

Fruit Tart Order Sha

Smlm pza kuarkan n3 Cheese Tart kan, hari nie pza letak n3 Fruit Tart plk yer, fruit tart nie order dari Sha n the geng...

Sha order 125 biji Cheese Tart dan 50 biji Fruit Tart sbb nak rasa, nie dah msk kali ke3 dia order dgn pza, sblum2 nie dia order utk diri sendiri jer kali nie dia order utk kwn2 n saudara2 dia sekali...

Tgk tu buah anggur n buat kiwi yg fresh lps kena kupas n potong...

Hmm sedap nyeee, sape2 yg dah pernah order mesti akan order lg, klu x pecaya try lah order..


Memang mgamcam lah...

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting