13 February 2011

Red Velvet Cheese Brownies

Susah jgk nak potong  cake nie bg elok sbb kena celup pisau dlm air panas baru lah cheese tu terpotong dgn elok...


Salam semua hari nie pza kuarkan satu cake baru nama cake nie RED VELVET CHEESE BROWNISH, cake nie memang sedap pza mkn sekali rasa mcm nak abiskan semua cake tu....

Sape2 yg x nak ketinggalan tu boleh lah order dgn pza klu nak rasa cheese yg lg bnyk boleh lah mintak pza tambah cheese tu, hanya perlu tambah rm10 jer...

Harga cake nie RM40 sj 

Sape2 yg nak order leh lah call @ msg pza kat no nie 012-544 2482

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting