23 February 2011

Oreo Cheese Cake (Bake)


Akhinya terbuat jgk Oreo Cheese Cake (Bake) nih, dah lama pza mgidam nak mkn cake nih mgalahkan org yg mgandung ...

Sblum nie bkn x nak wat tp klu wat sebiji sapa plk nak abiskan klu setakat 3 org jer mkn seminggu pun blum tentu boleh abis, skrg nie buat apa2 x perlu risau lg sbb boleh bwk g PTMI semua dapat rasa yg penting sekelip mata jer cake tu dah abis, blum sempat pkul 8mlm semua dah licin...

Kepada sesiapa yg nak order boleh lah booking order dkt pza yg penting pza nya harga amat berpatutan...

Harga RM60
Berat 1.2kg<>
Saiz 8"

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting