29 October 2011

Lasagna Size Medium...

Hari nie pza buat order lasagna utk medium size pulak, sebenarnya kan tiap kali buat lasagna nie tergoda tau dgn bau dia rasa mcm nak mkn jer...

Nasib baik lah godaan tu leh bertahan lg klu tak mesti abis lasagna tu tak sempat sampai kat customer..


Nie size medium jer kawan2, klu nak order share dgn member tu boleh lah, size sama jer dgn yg besar size medium nie 4x8 inci, sebiji RM30, memang berbaloi sgt2 klu beli sbb kat dlm tu ada macam2 cheese pun bnyk....

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting