04 May 2011

Jom Makan Durian Free


Hari sabtu lps en hubby blk dari kerja pas2 dia ajak g mkn durian free dkt Cahaya SPK,  hati pun berbunga2 lah, disebabkan hari tu kena hantar order kat Kg Melayu Subang jd kena lah keluar awal sikit sbb klu lmbt mesti org dah ramai , masa keluar umah tu ada lalu dpn banner nie pas2 en hubby baca sekali lg pas2 baru perasan yg mkn durian free tu bkn hari tu tapi 7hb lah, kecewa rasa hati en hubby sbb 7hb tu dia x ada kat sini kena outstation dkt Kedah.

Jd kepada sesiapa yg nak mkn durian free tu boleh lah p Cahaya SPK nie mkn durian puas2, klu nak tau kat mana Cahaya SPK nie boleh cari dkt Google yer kawan2..

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting