05 May 2011

McC BeNtUk LoVe


Smlm en suami call dari office kwn satu office dia nak tempah kek b'day utk isteri dia, ohhh so sweet, isteri dia kerja sama office jer..

Dia call pun dah pkul 4.45ptg memang masa tu siap2 nak g buka tuisyen dah, memang blk kul 10 mlm baru boleh buat lah cake tu,dia mintak buat bentuk love, kebetulan memang acuan bentuk love dah ada kat dlm simpanan tunggu masa jer nak kuarkan dari simpanan...

Blk kul 10mlm siap2 buat cake, kena tunggu bagi cake tu sejuk dulu baru boleh salut coklat kat atas dia, ting tong ting tong tgk jam dah pkul 2 pg baru cake tu siap, kena siapkan jgk mlm tu sbb pg2 en suami dah nak bwk g office kebetulan plk dia kena outstation...

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting