21 February 2012

BeEf LaSaGNa, ChiLled CheEsE CaKe, KeK KaRaMel PeLanGi

Assalamualaikum semua.... adoyai lamanya pza tak update blog kan sampai dah berhabuk dan bersawang lah...apa dah jadi la kan.

Maklulah awal2 tahun nie pza sibuk sikit dengan pusat tuisyen tu yg tak berapa nak sempat nak update blog , dengan en suami pulak sibuk dgn outstation ke sana ke mari kan, pza kena uruskan pusat tuisyen , untuk order nie pza slowkan sikit lah sbb nak bg tumpuan kat pusat tuisyen, bila semua dah stabil baru boleh rancak ambk tempahan kek n tart pulak kan..

Nie ada beberapa keping gambar yg pza sempat snap untuk tatapan kawan2 semua, sebenarnya banyak kawan2 kita order lasagna sejak dua menjak nie..


Kek Karamel Pelangi order dari Lynn


Chilled Cheese Cake Order dari Shae dan Bha


Beef Lasagna yg belum bakar, bnyk kan cheese kat atas tu, bukan kat atas tu jer pza tabur cheese tapi setiap lapisan tu pza akan letak cheese jugak bayangkan berapa bnyk cheese yang diperlukan utk buat lasagna nie, sbb tu lah lasagna nie agak mahal tapi berbaloi...

Ramai kawan2 yang order hari tu msg kat hp cakap sedap sgt2 lasagna tu, tq semua nanti jgn lupa order lagi tau..



Beef Lasagna order dari kawan2 kita lah ramai sangat dah tak ingat nama, sory hehehe

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting