22 November 2012

DuRiAn CrEpE

Selamat petang kawan2 semua, terima kasih pada yg sudi jenguk blog pza nie walaupun dah bersawang sebab tak berupdate kan...

Ok tak nak tulis panjang2 nanti anak teruna pza bngun apa pun tak boleh buat sbb dia klu pza dan on laptop dia pun kalut la nak tgk utube, nak update blok pun susah..

Ok lah kat sini pza nak bagi tau yang pza dah open order utk DURIAN CREPE sebab en suami dah bagi lampu hijau sebelum2 nie dia tak berapa nak bagi, setelah puas aksi pujuk memujuk akhirnya dia bg juga kikiki...

Pza punya resepi nie menggunakan 5 jenis tepung tanpa ada sikit pun tepung gandum dan pza juga tak ada tambah pewarna tiruan tau, warna kuning tu adalah hasil dari gabungan 5 jenis ttepung tu lah..

Ok lah pza post gambar durian crepe kat sini bagi terliur sikit kan...


Ini kulit DC nipis kan sampai boleh nampak corak2 kat bawah tu dengan jelas skali..

Ini pula DC yang telah diisi dengan cream dan durian lepas letak durian pza akan letak lg cream kat atas isi durian  tu biar terangkat sikit rasa tu kan hehehe...



Harga RM10 untuk 5 biji.

Nak bagi tau lagi Durian Crepe pza nie besar tau bukan yg kecik2 besar sikit dari ibu jari tu, dah lah besar isi cream dgn durian banyak pulak tu memang akan puas hati lah kalau beli...

Apa2 kalau nak order boleh sms atau whatsapp pza yer pick point SHELL TTDI JAYA hahaha sebenarnya rumah pza depan shell tu jer klu rajin boleh masuk amik klu malas nak masuk amik dalam pza bg ikut pagar apprtment jer kikiki..


No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting