03 April 2013

Lasagna Ayam & Daging

Assalamualaikum kawan2 semua dah agak berbulan2 pza tak update blog kan mua hahaha, malas gile2 dh mgadap laptop bila anak bujang ada sbb kena bergaduh2 dulu baru berjaya nk guna..
Berbulan lepas sibuk dgn durian crepe ka? bila musim durian habis projek lama pun berjalan semula, rutin skrg nie hari2 buat lasagna ayam dan daging Allamdulillah tempahan meningkat dari semasa ke semasa..

Ok lah kawan2 kalau ada sape nk order lasagna dgn pza roger jer , confirm puas hati sbb ramai kawan2 yg order dia org ckp Lasagna pza nie lagi sedap dari mkn kat Pizza Hut lg satu memang puas bila makan.. Alhamdulillah nie semua izin dari Allah s.w.t juga ...


No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting