05 January 2011

Cheese Tart Repeat Order



Hari sabtu lps sblum g RTM utk program APK, pza g hantar CHEESE TART (CT) dulu dkt dgn Giant Sec13 tu, Ana  dia order utk mkn2 lah kot, comey si ana nie kecik jer putih gebu secantik namanya..Ana bg komen dia ckp CT tu sedap sgt dia suka...

Tq sgt2 sbb sudi puji cik CT akk tu... mlm td kul 8.00 mlm dia dtg ambk kat TTDI Jaya sbb pza dah x leh nak g hantar dkt sec 13 tu sbb sibuk dgn PTMI dah, lg pun dia duduk dkt sec 13 jer jd x ada masalah lah dia nak cari TTDI Jaya nih, sbb klu org luar memang pening jgk nak cr tempat pza melaikan org tu memang pro bab2 jln nie..

Ana order 46 biji CT satu tu semua Blueberry yg satu lg tu dia campur Blueberry dan Strawberry, ape2 pun terima kasih byk2 yer, ana nak bwk g promote kat tempat kerja dia kot sbb ari tu dia bg tau nak order bg kwn2 dia rasa, bagus sgt2 lah tu ana boleh lah kembangkan lg biz akk nie....

Ok lah pza tido dulu esk pza upload gambar cake ANNIVERSARY n CAKE utk mkn suka suki...

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting