12 January 2011

Order Cheese Tart dari Kedai Cake Bees

Assalamualaikum semua, terima kasih kerana tidak putus2 meyokong pza dari blakang, dah bnyk hari pza x update blog sbb terlalu lah sibuk dgn tugas2 harian. Maklumlah skrg nie Pusat Tuisyen Mawar Intelek (PTMI) telah beroperasi seperti biasa buka pkul 5 ptg tutup pkul 10 mlm, tu yg sibuk sgt2 nasib baik lah MUHAMMAD QAIS DARWISY tu jenis yg tak bnyk karenah...

Td kul 4 ptg sempat lah g hantar Cheese Tart & Fruit Tart dkt kedai Cake Bees yg dkt Komplek PKNS kedai tu buka btul2 sebelah pentas, dia mintak pza hantar hari isnin tp pza memang kesuntukan masa minggu nie, td br kesempatan.

Sambil tunggu akk sue abis solat, qais sempat jgk ambk roti dlm kedai tu, qais nie klu dia ambk maksudnya memang dia nak mkn lah, ok jgk lah roti tu harga leh tahan rm2.30 sebiji, nasib baik sedap lembut jer rotinya...

Nie lah FRUIT TART yg pza g hantar td, ada CHEESE TART jg tp pza x ambk gambar pun sbb dah bnyk sgt gambar CHEESE TART sama jer bentuknya...

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting