07 June 2011

Cheese Tart, Fruit Tart & Cake Caramel

 Nie order hari nie, pza ada bg tau kat post yg lps kan ada order dari sec 15, hari nie pun pza g hantar kat tempat yg sama sbb lps jer mkn cheese tart tu kwn2 wati pun nak order jgk, pas2 akk fie yg jual bj budak2 tu pun order jgk dia nak blk kg nak wat b'day anak dia dkt kg dia ckp nak blk pg jd dlm pkul 10.30pg mcm tu pza dah kuar rumah sbb akk fie ckp dia kuar rumah pkul 10.30pg, pas2 watie yg order tu call order lg utk esok, jd esok pza kena g lg lah sec 15 tu...

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting