09 June 2011

Chilled Mango Cheesecake

Smlm jln blog kengkawan tiba2 terjumpa lah resepi nie, baca nama cake nie pun dah terliur melilih air liur nasib baik x menitik kekeke... mlm smlm memang plan dgn en somi g giant sbb nak g beli brg2 utk wat Chilled Blueberry Cheesecake, kebetulan kat giant ada jual buah mempelam nih, masa ambl buah pza bau kat luar kulit hmm wangi bau tu mcm manis dlm hari harap2 manis lah buah nie..

Blk jer dari giant terus buat order si Shae utk hari nie dia order 3 biji Chilled Blueberry Cheesecake pas2 2 biji lg cake lain, ingat nak wat mlm jgk tp disebabkan bekas utk wat tu dah abis, niat tu simpan dulu pg td sama2 en somi kuar g kerja pza pun buat cake nie...

Msk peti dlm pkul 9.30pg pas2 kul 11.30 tu dah x sabar terus jer mkn kek nie, hmmm memang sedap x megecewakan, terasa mango yg manis tu kat dalam cake nie...

Lps nie boleh lah tambah koleksi kek dlm senarai tp rasanya klu nak tempah kek nie kena bg tau 1 minggu awl sbb takut buah pelam nie x ada stok...

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting