25 June 2011

Marble Coklat Cheese

Assalamualaikum, semua... harap2 semua sihat la yer... agak lama pza tak update apa2 kat sini kan, hari nie pza nak update sikit lah order untuk minggu lepas, minggu pza buat order dari Anis, sebenarnya Anis nie kakak kepada student PTMI dah bnyk kali jgk dia order kek dgn pza, selalu yg dia order MARBLE CHOCOLATE CHEESE, hari nie pun dia ada order jgk nanti pza upload gambar utk n3 hari nie nye order...


Anis minta satu tu tulis HAPPY BIRTHDAY AYAH tp gambar lepas tulis tu pza lupa ambk la plk...

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting