17 June 2011

Chilled Mango & Blueberry Cheesecake

Rabu lps pza terima order Chilled Mango Cheesecake dgn Chilled Blueberry Cheesecake dari sape lg klu bukan Cik Shae kita tu, order nie dari kwn2 ofice dia satu tu utk hantaran, kali nie pza letak mango tu masa cheesecake cair sbb nak bg mango tu msk dalam jd x lah jatuh bergolek2 kan..


Mango Cheesecake nie memang sedap, bkn nak puji cake sendiri yer... sbb kat dalam tu piza ada letak pati mango yg fresh bila nak mkn tu memang akan ada bau mango, memang myelerakan... ckp bnyk x mau nak tau sedap mcm mana kena lah order...

No comments:

Post a Comment

From Home To Home Deli Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | web hosting